Door gebruik te maken van onze gewasbehandelingsmiddelen kunnen agrariërs de opbrengst verhogen, de kwaliteit van hun gewassen verbeteren en kostenbesparingen realiseren.

Efficiëntie gegarandeerd

Natuurlijke ingrediënten

Onze gewas behandelingsmiddelen zijn samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waardoor ze milieuvriendelijk en veilig zijn voor zowel gewassen als het milieu.

Wetenschappelijk ondersteund

Onze producten zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en proeven, met bewezen effectiviteit in de landbouw.

Milieuvriendelijk

Onze producten dragen bij aan een verminderde belasting van het milieu en behoud van biodiversiteit door het gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Betrouwbaarheid

Met tientallen jaren ervaring in de landbouwsector zijn we een betrouwbare partner voor agrariërs die op zoek zijn naar natuurlijke gewas behandelingsoplossingen.

Bij Vossen The New Farming zien we onszelf als partner in gewasverzorging. We streven ernaar om de beste natuurlijke gewas behandelingsmiddelen te bieden die beschikbaar zijn, ondersteund door wetenschap en expertise. Samen kunnen we agrarische doelen bereiken en een positieve impact hebben op de gezondheid van gewassen en het milieu.

Wij begrijpen dat geen twee landbouwbedrijven hetzelfde zijn. Daarom hebben we een geavanceerde app ontwikkeld waarmee je op maat gemaakte gewas behandelingsoplossingen kunt vinden. Beantwoord eenvoudige vragen over gewassen, bodemtype en specifieke uitdagingen, onze experts zullen de perfecte combinatie van producten samenstellen.