Onze kernwaarden

Natuurlijke werkzaamheid

Onze producten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, met bewezen werkzaamheid door jarenlang onderzoek en proeven.

Brede toepasbaarheid

Vossen The New Farming biedt oplossingen voor gewassen, bodems en een verscheidenheid aan dieren, waaronder rundvee, pluimvee en varkens.

Duurzame landbouwbenadering

Onze filosofie richt zich op het bevorderen van duurzaamheid in de landbouwsector door het verminderen van het gebruik van chemische stoffen en het verbeteren van de natuurlijke veerkracht van agrarische ecosystemen.

Wetenschappelijke ondersteuning

Bij Vossen The New Farming bieden we niet alleen producten, maar ook deskundige begeleiding en wetenschappelijke inzichten om agrariërs te helpen de beste resultaten te behalen in hun landbouwpraktijken.

Silage Care is ontwikkeld om de rotting en schimmelvorming in kuilvoer effectief te remmen. Hierdoor blijft kuilvoer langer vers en behoudt het zijn voedingswaarde. Minder bederf betekent minder voedingsstoffen verlies.

Onze kuiltoevoeging verbetert niet alleen de houdbaarheid, maar ook de smakelijkheid van het kuilvoer. Dit moedigt dieren aan om meer te eten, wat resulteert in een optimale voeropname en groei.

Silage Care draagt bij aan een betere vertering van het kuilvoer in het spijsverteringsstelsel van dieren. Dit maximaliseert de opname van voedingsstoffen en zorgt voor een efficiëntere benutting van het voer. Ondanks de zeer lage zuurgraad van Silage Care is het niet agressief-corrosief. Dit betekent dat het veilig is voor opslag en gebruik, zonder schade aan apparatuur of kuilopslagfaciliteiten.

Bij Vossen The New Farming begrijpen we dat elke agrarische situatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom hebben we een geavanceerde webapp ontwikkeld, waarmee agrariërs moeiteloos de perfecte, op maat gemaakte oplossing kunnen vinden die is samengesteld door onze experts.