Onze kernwaarden

Natuurlijke werkzaamheid

Onze producten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, met bewezen werkzaamheid door jarenlang onderzoek en proeven.

Brede toepasbaarheid

Vossen The New Farming biedt oplossingen voor gewassen, bodems en een verscheidenheid aan dieren, waaronder rundvee, pluimvee en varkens.

Duurzame landbouwbenadering

Onze filosofie richt zich op het bevorderen van duurzaamheid in de landbouwsector door het verminderen van het gebruik van chemische stoffen en het verbeteren van de natuurlijke veerkracht van agrarische ecosystemen.

Wetenschappelijke ondersteuning

Bij Vossen The New Farming bieden we niet alleen producten, maar ook deskundige begeleiding en wetenschappelijke inzichten om agrariërs te helpen de beste resultaten te behalen in hun landbouwpraktijken.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Een natuurlijke benadering van landbouw die het gebruik van chemische middelen minimaliseert en in plaats daarvan vertrouwt op ecologische processen en biodiversiteit om gewassen gezond en productief te houden.

Deze methode benadert landbouw vanuit een holistisch perspectief, waarbij de nadruk ligt op de gezondheid van het gehele ecosysteem, waaronder de bodem, waterbronnen, flora, fauna en de gemeenschap, om duurzaamheid en veerkracht op lange termijn te garanderen.

Bij Vossen The New Farming hebben we ons toegewijd aan uitgebreid onderzoek en talloze proeven om de werkzaamheid van onze producten wetenschappelijk te bewijzen. Ons team van deskundigen werkt nauw samen met agrariërs om de beste oplossingen te ontwikkelen en te testen, en we delen graag onze bevindingen met de agrarische gemeenschap.

Onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit wordt weerspiegeld in elk aspect van ons bedrijf, van productontwikkeling tot klantenservice. We streven ernaar om uw betrouwbare partner te zijn bij het bereiken van succes in de landbouw.

Bij Vossen The New Farming begrijpen we dat elke agrarische situatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom hebben we een geavanceerde webapp ontwikkeld, waarmee agrariërs moeiteloos de perfecte, op maat gemaakte oplossing kunnen vinden die is samengesteld door onze experts.