Onze missie is om het gebruik van antibiotica en pesticiden te reduceren met natuurlijke producten. We hechten daarnaast veel waarde aan het professioneel laten verlopen van leveringen van bestellingen. We staan voor betrouwbare producten, snelle service en hoge kwaliteit.

Onze oplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen laboratoria en faciliteiten in Nederland.

Eigen R&D en productie

Eigen R&D en productie

Onze oplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen laboratoria en faciliteiten in Nederland.

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

Al meer dan 40 jaar ontwikkelen en produceren wij enkel met hoog kwalitatieve ingrediënten van betrouwbare en gecertificeerde leveranciers.

Sinds 1984 actief in de agrarische markt

Sinds 1984 actief in de agrarische markt

We hebben baanbrekend werk verricht op het gebied van natuurlijke agrarische oplossingen.

Certificaten

GMP+

GMP+ International is 's werelds grootste schema voor veilig en duurzaam diervoeder.

Control Union

Control Union is een internationale onderneming, gespecialiseerd in onafhankelijke kwaliteits- en kwantiteitscontroles en certificering van systemen, diensten, processen en producten.

Secure Feed

Secure Feed is een kwaliteitsschema dat is opgesteld als aanvulling op de GMP+ certificering.

Het begon allemaal in 1976 in de garage van Jacques Vossen. Jacques Vossen begon als ambitieuze ondernemer met de handel in hogedrukreinigers en bijpassende schoonmaakproducten. Kort daarna werd de verkoop, ontwikkeling en productie van natuurlijke agrarische oplossingen een aanvullende core business. Al snel daarna maakte het bedrijf een zeer snelle internationale groei door. We zijn begonnen als een klein familiebedrijf, maar zijn in de afgelopen 45 jaar snel gegroeid op het gebied van natuurlijke agrarische oplossingen. Vossen The New Farming is actief in Europa, Afrika en Azië en bestrijkt onder andere de volgende sectoren: Akkerbouw- en tuinbouwbedrijven, rundveehouderijen, pluimveehouderijen, varkenshouderijen en biologische boerderijen. Door duurzame relaties met onze klanten aan te gaan, lopen we al jaren voorop in 'going greener'. Sinds 1992 zijn wij ISO-gecertificeerd. Dit betekent dat we milieuvriendelijk produceren in onze eigen faciliteiten, die continu gecontroleerd worden door een derde partij.